När Miami blir din nästa resa

Posted by admin on augusti 04, 2020
Resa, USA

Om du gillar sol och bad så är Miami ditt nästa resmål om du ska åka till USA. Du hittar de där stränderna som är kritvita och ett magiskt turkost vatten. Du hittar också fantastisk shopping och exotiska maträtter. Miami brukar kallas för Magic City och man måste åka dit för att förstå varför.

Innan du reser så gäller det att se till så man packa med allt som behövs för en resa till Miami. Bikini för sol och bad. Sköna kläder för att strosa omkring bland den häftiga arkitekturen. Sköna skor ska packas ner för långa härliga shoppingpromenader. Mellan november och mars så är det högsäsong och ganska dyrt att bo i Miami. Men kan du åka över under vinterperioden så kan du komma betydligt billigare undan. Miami har tropiskt klimat och det är väldigt sällan att det är under 20 grader. Under sommarmånaderna så kan det vara upp till 35 grader.

Miami och Florida är populärt att resa till även som familj. Det finns flera nöjesparker som kan besökas mellan strandstoppen och alla kommer garanterat att bli nöjda över en semester over there. Miami är en rätt avlång stad med över fem miljoner som bor där. Det kan vara relativt långa avstånd mellan sevärdheterna om man inte bara håller till Downtown. Vill ni se mer av Miami så är det hyrbil som gäller som är relativt billig att hyra och bränslet kostar inte mycket.